خرید باقلوا پسته ای
در تبریز و سراسر ایران، باقلوای پستهای به عنوان یکی از خوراکیهای محبوب و معروف موجود است. شما میتوانید باقلوای پستهای را از طریق فروشگاههای محلی، قنادیها، بازارها، فروشگاههای زنجیرهای معتبر یا حتی از طریق فروش آنلاین تهیه کنید که یکی از این فروشگاه های آنلاین که میتوانید با سرچ کلمه خرید آنلاین باقلوا از باقلوا یارات خریداری کنید .
در شهر تبریز، بازارها و فروشگاههای متعددی وجود دارد که باقلوای پستهای و سایر محصولات خوراکی را به فروش میرسانند. برخی از محلهای معروف برای خرید باقلوا و سایر تنقلات میتوانند شامل باقلوا یارات تبری که دارای سه شعبه است ( ولیعصر ، ائل گلی و لاله پارک ) ، بازار گردشگری، بازار شمالی، بازار کهنه بستان، بازار وحدت، فروشگاههای زنجیرهای معتبر مانند هایپرمارکتها و سوپرمارکتها باشند.
همچنین، برخی از فروشگاههای آنلاین و پلتفرمهای الکترونیکی نیز به شما این امکان را میدهند تا از طریق اینترنت باقلوای پستهای و سایر محصولات خوراکی را سفارش داده و به آدرس مورد نظرتان تحویل بگیرید که باقلوا یارات این امکان را برای خریداران فراهم کرده است .
تفاوت باقلوا پسته ای با باقلوا گردویی
باقلوا پستهای و باقلوا گردویی دو نوع محصول خوراکی خوشمزه هستند که از دو نوع مختلف خشکباری به دست میآیند. تفاوتهای اصلی میان این دو نوع باقلوا عبارتند از:
باقلوا پستهای: در تهیه باقلوای پستهای، مغز پسته به عنوان ماده اصلی و اصلی استفاده میشود. این باقلوا با استفاده از پودر پسته و شکر و دیگر مواد اولیه تهیه میشود.
باقلوا گردویی: از مغز گردو به عنوان ماده اصلی و اصلی برای باقلوای گردویی استفاده میشود. این نوع باقلوا با استفاده از پودر گردو، شکر و سایر مواد تهیه میشود.
۲. طعم و مزه:
باقلوا پستهای: این نوع باقلوا دارای طعم و مزه خاص پسته است که به دلیل استفاده از مغز پسته در ترکیبات آن به وجود میآید.
باقلوا گردویی: باقلوای گردویی، به دلیل استفاده از گردو، طعم و مزه منحصر به فرد گردو را داراست که باعث میشود متفاوت از باقلوای پستهای باشد.
در مجموع، تفاوت اصلی میان باقلوای پستهای و گردویی به مواد اولیهای که برای تهیه این دو نوع باقلوا استفاده میشود، برمیگردد. هر دو نوع باقلوا از لحاظ ترکیبات و فرآیند تهیه، شباهتهایی دارند ولی با توجه به نوع مغز استفاده شده، در طعم و مزه متفاوتی به دست میآیند.
طرز تهیه باقلوا پسته ای
مواد لازم:
پودر پسته: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
گلوتن (گلوتن طبیعی یا سفیده تخم مرغ): ۲۵ گرم
اب نبات: ۲۰۰ میلیلیتر
آب عطری (آب زعفران یا آبهای گیاهی دیگر): ۵۰ میلیلیتر
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. ابتدا پودر پسته را به همراه شکر و گلوتن در یک کاسه مخصوص مخلوط کرده و آن را بر روی حرارت ملایم بگذارید.
۲. به آرامی آب نبات را اضافه کرده و به مواد خشک مخلوط کنید. در همین مرحله روغن مایع و آب عطری را هم اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
۳. این مخلوط را به صورت یک توده به صورت استوانهای درآورده و آن را در یک دیس مستطیل شکل قرار دهید.
۴. سپس دیس را با کاغذ روغنی یا استراژن پوشانده و مواد را در دیس محکم کنید.
۵. دیس را بر روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را به مدت حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا باقلوا از کنارهها طلایی شود و پخته شود.
۶. بعد از پخت، باقلوا را به مدت چند دقیقه خنک کنید و سپس به شکل مورد نظر خود برش دهید.
۷. باقلوای پستهای آماده است! میتوانید آن را در ظرف مناسب قرار داده و میل کنید.
توجه: لطفاً هنگام انجام این مراحل، از دقت و احتیاط کافی بهره ببرید و مراحل را به دقت اجرا کنید تا باقلوا پستهای شما بهترین نتیجه را داشته باشد.
BAKLAVAYARAT
فروش باقلوا پسته ای در تبریز
در تبریز، باقلوای پستهای به عنوان یکی از محصولات خوراکی محبوب و معروف، در فروشگاهها، قنادیها، بازارها و مراکز خرید مختلف موجود است. برای خرید باقلوای پستهای در تبریز، میتوانید به مکانهای زیر مراجعه کنید:
قنادیها و فروشگاههای محلی:
فروشگاههای قنادی و خواروباریهای محلی نیز ممکن است باقلوای پستهای را در میان محصولات خود داشته باشند.
فروشگاههای زنجیرهای:
هایپرمارکتها و سوپرمارکتهای معتبر مانند مگامارکت، بیمهتجارت، هایپراستارها و … نیز اغلب انواع مختلف باقلوا را در بخشهای خوراکی یا تنقلات خود دارند.
فروشگاههای آنلاین:
بهرهگیری از فروشگاههای آنلاین و پلتفرمهای الکترونیکی نیز گزینهای است که میتوانید از طریق آنها باقلوای پستهای را سفارش دهید و به آدرس مورد نظرتان تحویل بگیرید.
قبل از خرید، بهتر است کیفیت محصولات، قیمت و نظرات مشتریان را در نظر بگیرید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. همچنین، مراقب باشید که از مکانهای معتبر و با سابقه خرید کنید تا از کیفیت و تازگی محصول اطمینان حاصل کنید.